GEMPAK STARZ KOMIK - UNDER 18

Brand: GEMPAK STARZ

  • S$9.90
    Unit price per 
Shipping calculated at checkout.


Attitude 05

Ada lelaki misteri muncul kat sekolah dan ajak diorang cari alien. Kejap! Mick kenal lelaki tu? Apa hal nak kena cari alien pula?

CUBA DULU, BRO!

Idea Mick untuk cekau duit nak beli instrumen muzik kena tolak mentah-mentah dengan Vax. Teruk sangat ke idea tu?!!

JRENGGG~

Krez jumpa musuh lama, bos gengster yang buat kerja haram!

READY, FIGHT!

Kasi sapu jilid 5 ni sampai habis!!!

Attitude 04

Cikgu Tom Rock legend buat comeback! Apa plan dia kali ni? Takkan nak ‘kerjakan’ Vax and the gang pula?

Habislah~

Bukan tu je. Ketua Kelab Supernatural a.k.a kawan Mick pun tiba-tiba muncul. Aik? Takkan nak ajak diorang cari hantu?

Berani ke?!!

Selebriti Hollywood pun ada? Huwargh! Jilid ke-4 terlajak padu, guys!

Rembat sekarang!

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

We Also Recommend

Komik Lakak - Lakak

Komik Lakak - Lakak

Regular price S$7.00
The Chronicles of Tebuanman (Book #1)

The Chronicles of Tebuanman (Book #1)

Sale price S$9.00 Regular price S$10.80
Save S$1.80
Black Panther Adventures

Black Panther Adventures

Sale price S$15.90 Regular price S$19.90
Save S$4.00
Harley Quinn Book & Mask Set

Harley Quinn Book & Mask Set

Sale price S$19.90 Regular price S$39.90
Save S$20.00
Deadpool vs. The Punisher

Deadpool vs. The Punisher

Sale price S$19.90 Regular price S$29.90
Save S$10.00

x