AL-QURAN TAGGING DIARI EKSKLUSIF A5 TERJEMAHAN

AL-QURAN TAGGING DIARI EKSKLUSIF A5 TERJEMAHAN

Brand: MUST READ

  • S$59.90
    Unit price per 
Shipping calculated at checkout.


Inginkan Al-Quran yang lebih mudah untuk dibaca dan khatam? Atau dijadikan hadiah buat insan tersayang?

Design terbaru Humaira kini LEBIH EXCLUSIVE dengan cover kulit pvc yang lebih premium dan lasak!
.
untuk pengetahuan cik/abang, Al Quran ni dah viral..ramai terutamanya kalangan wanita dan mula mencari dan memiliki Al Quran nie, kerana nilai EKSKLUSIF Al Quran tersebut.
.
yelah, Quran cantik kan.. nk bawa ke mana2 pun best je. Lumrah hati wanita yang sentiasa sukakan kecantikkan dan nilai eksklusif sesesuatu barangan tu.
.
***********************
KEISTIMEWAAN AL QURAN HUMAIRA
***********************

Sebanyak 185 tags bercetak siap bertampal pada Al-Quran untuk memudahkan pembaca menanda helaian Al-quran dengan mudah.

.

Tags terdiri daripada ayat-ayat RUQYAH, kisah para anbiya, ayat-ayat peringatan, ayat-ayat pujukan, ayat-ayat larangan dan banyak lagi.

.
 Mudah di bawa ke mana-mana, saiz yang kecil mudah masuk dalam beg isteri..
.
 Isi dalam PELANGI, BERWARNA WARNI.. boleh bantu menarik minat kita untuk selalu membaca..
.
 Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran…
.
 Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf.

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

We Also Recommend

KEUSAHAWANAN BY SHAHRUL NIZAM SALAHUDIN

KEUSAHAWANAN BY SHAHRUL NIZAM SALAHUDIN

Regular price S$20.00
Sold Out
A Juz A Day by Yahya Adel Ibrahim

A Juz A Day by Yahya Adel Ibrahim

Regular price S$35.90
Sold Out

Copy of Tearful Moments of Rasulullah by Yahya Ibrahim

Sale price S$35.90 Regular price S$39.90
Save S$4.00
AL-QURAN MULTAZAM PERJUZUK TAFSIR BIL HADIS (JUZ 1-30) B5

AL-QURAN MULTAZAM PERJUZUK TAFSIR BIL HADIS (JUZ 1-30) B5

Regular price S$55.90
Fantastiknya al-Quran by Saniyasnain Khan

Fantastiknya al-Quran by Saniyasnain Khan

Regular price S$19.90

x